2015
 

Bevezető

Kedves Kollégák,

Évről-évre, lépésről-lépésre szorgalmas, kitartó munkával, és megannyi megpróbáltatás közepette mindig klienseink megelégedése volt elsődleges küldetésünk.
Magas színvonalú szolgáltatásainkkal, saját luxusautóbusz-parkunkkal és partner éttermünkkel előkelő helyre jutottunk el partnereink szemében és versenytársaink körében a francia és francia nyelvterületű piacon a Közép-Európa desztinációban.

Mottónk a "minőség és ár jó kereszteződése" mutatta nekünk azt az utat, amelyen az elkövetkező években is folytatni kívánjuk munkánkat. Kínálatunkban új és változatos programokat kreáltunk mindig szem előtt tartva a piac igényeit és klienseink kéréseit, miközben a jól bevált standard programjainkat is megtartottuk

Ezúton szeretnék köszönetet mondani partnereinknél dolgozó valamennyi kollégámnak illetve szolgáltatóinknak is, akik eddigi eredményességünk aktív részesei voltak és akikkel osztozom sikereinkben.

Továbbra is maradunk az Önök szolgálatára jövőbeni együttműködésünk során.


Németh András
Ügyvezető Igazgató


Utazási iroda Autóbusz bérlés Bárczy Étterem Ajándéküzlet Kékfestés Sport Egyesület   Virtuális áruház Kiadó és impresszárió
VOYAGE GROUP
H-2001 Szentendre, Pf: 252. 
Tel: +36-26-303 708 Fax: +36-26-303 708
Copyrightˆ 2008- Voyage Group. Minden jog fenntartva. A logó és a név a Voyage Group tulajdonában levő védjegyek, ezért ezek, illetve az oldalakon megjelentetett fotók és szövegek a Voyage Group hozzájárulása nélkül másik fél által nem használhatók fel.