2015
 
Autóbusz park

Buszaink Európában is egyedülálló felszereltségű 5***** luxus autóbuszok, a SCANIA Irizar gyár modelljei. Kapacitásuk 48 illetve 52 fő. Ezek az autóbuszok minden komforttal ellátottak, amivel a luxus kategóriát képviselik, mind küllemre, mind belső felszereltségükkel és müszaki tulajdonságaikkal.
A járműveken bőr ülések találhatók, állítható lábtartóval, két oldalon karfával, magas háttámlával. Az ülések közti távolság oldalirányban állítható. Az utazás szinvonalát VIDEOBUS rendszer, 2 monitor (1 extra méretű 21"-os és 1 normál méretű 14"-os), vezeték nélküli utaskísérő mikrofon és rádiós CD lejátszó, DVD lejátszó, TV, antenna, telefon antenna biztosítja. A kellemes belső hőmérsékletről légkondicionáló, állófűtés-rendszer valamint belső páramentesítő gondoskodik. A vízöblítéses WC-ben elektromos kézszárító, vízcsap, halogén világítás található. A konyharészben kávéfőző, vízmelegítő, vízcsap, virslifőző nyújt a megszokottnál nagyobb konfortot.
Bízunk abban, hogy autóbuszaink egyedülálló kényelme tovább emeli szolgáltatásunk színvonalát és maximálisan kielégíti utasaink igényeit.
Utazási iroda Autóbusz bérlés Bárczy Étterem Ajándéküzlet Kékfestés Sport Egyesület   Virtuális áruház Kiadó és impresszárió
VOYAGE GROUP
H-2001 Szentendre, Pf: 252. 
Tel: +36-26-303 708 Fax: +36-26-303 708
Copyrightˆ 2008- Voyage Group. Minden jog fenntartva. A logó és a név a Voyage Group tulajdonában levő védjegyek, ezért ezek, illetve az oldalakon megjelentetett fotók és szövegek a Voyage Group hozzájárulása nélkül másik fél által nem használhatók fel.